Vatrogasci u Donjem Pustakovcu polagali završne ispite

DVD Donji Pustakovec je bio domaćin obuke za vatrogasce koju je organizirala Vatrogasna zajednica Međimurske županij. U subotu 16. veljače održani su završni ispiti za zvanje vatrogasac i vatrogasac I. klase.

Obuci je za zvanje vatrogasac ukupno pristupilo 47 kandidata iz dobrovoljnih vatrogasnih društava: Donji Pustakovec, Držimurec Strelec, Gardinovec, Goričan, Hodošan, Mala Subotica, Orehovica, Palinovec, Palovec, Sveti Juraj u Trnju, Belica, Donji Hrašćan, Donji Pustakovec i  Donji Kraljevec i svi su uspješno položili ispit te stekli pravo da nose zvanje vatrogasca.

Ocjenom odličan je položilo 12 kandidata, sa vrlo dobrim 25, a s ocjenom dobar deset kandidata. Ispitu zvanje vatrogasac I. klase je pristupilo 13 kandidata. S ocjenom odličan je prošlo njih 10, dok je s dobrom ocjenom prošlo 3 kandidata.

Predavači na obuci bili su Ivan Krištofić, Željko Besedik, Damir Kovačić, Ivan Buljanić, Dragutin Horvat, Dragutin Trupković, Josip Kuhanec, Jadranka Sermak, Miroslav Kocjan, Franjo Jančec i Marijan Blažeka koji su bili vrlo zadovoljni sa kandidatima.

Predsjednik ispitne komisije Ivan Krištofić zahvalio je domaćinu DVD-u Donji Pustakovec na odličnim uvjetima, dok je novim vatrogascima čestitao Zlatko Orsag, predsjednik Vatrogasne zajednice Međimurske županije.

Zlatko Horvat, načelnik Općine Donji Kraljevec obratio se svim vatrogascima te im čestitao na odličnom uspjehu te poželio daljnji uspješan rad. Prisutnima se obratio i Dragutin Glad, predsjednik Vatrogasne zajednice općina Donji Kraljevec i Goričan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije