Napredak DVD-a Donji Pustakovec vidljiv je iz godine u godinu

>> Napredak DVD-a Donji Pustakovec vidljiv je iz godine u godinu

U subotu, 31. siječnja 2015. godine DVD Donji Pustakovec održao je svoju redovnu godišnju skupštinu. Nakon otvaranja skupštine, pozdravne riječi i izbora radnog predsjedništva, zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika slijedila su izvješća Upravnog odbora, zapovjednika, blagajnika i Nadzornog odbora.

Kroz sva izvješća vidljiv je napredak društva iz godine u godinu. Spomenute su sve aktivnosti koje su članovi društva obavljali tokom godine. Društvo je najviše vremena provodilo u pripremanju ekipa za natjecanje kako seniora tako i djece i mladeži. Zapovjednik DVD-a Donji Pustakovec Vjeran Štampar pohvalio je žensku A ekipu koja je na županijskom natjecanju u Svetom Križu osvojila visoko četvrto mjesto.

Uz sva susjedna dobrovoljna vatrogasna društva, mještana i vatrogasaca na skupu su bili i zamjenica načelnika Općine Donji Kraljevec Snježana Pongrac, predsjednik Mjesnog odbora Igor Ivković, Andrija Ilijaš ispred VZMŽ i VZPO Donji Kraljevec – Goričan te predstavnici Društva žena Donji Pustakovec i Kluba mladih “Pustakovčan”.

Puno sreće u daljnjem radu društva zaželjela je u svom obraćanju zamjenica načelnika Općine Donji Kraljevec Snježana Pongrac te istaknula da se u svakom trenutku vatrogasci mogu obratiti Općini za potrebnu pomoć. Predsjednik Mjesnog odbora Donji Pustakovec Igor Ivković zahvalio je članovima DVD-a na angažmanu u svim zajedničkim aktivnostima te izrazio želju za početak izgradnje novog spremišta.

Ispred VZMŽ i VZPO Donji Kraljevec – Goričan sve prisutne je pozdravio Andrija Ilijaš. Napomenuo je kako je potrebno nabaviti nužnu opremu kod intervencija za zaštitu vatrogasaca jer kako i sam kaže “čovjek je uvijek ispred svega i važniji od svega”. Dobru suradnju unazad nekoliko godina s Klubom mladih “Pustakovčan” istaknuo je predsjednik kluba Filip Strahija te zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Na Skupštini je dodijeljeno nekoliko diploma za položena zvanja u vatrogastvu. Tako je diplomu za zvanje vatrogasac primila Ivana Vadlja, a Sanela Barić, Lana Strahija i Daniel Čonka za zvanje vatrogasac prve klase. Diplomu za zvanje vatrogasni dočasnik prve klase primili su Ivan Borović i Dejan Čonka.

Također, DVD Donji Pustakovec dodijelio je jednu zahvalnicu i to MO Donji Pustakovec za pomoć kod nabavke nove opreme. U DVD Donji Pustakovec s veseljem su primljeni novi članovi Vedran Andrašec i Vanja Strahija. Svi vatrogasci zajedno s gostima nastavili su se družiti uz domjenak, a sve prisutne zabavljao je Mustač bend.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije