Prljavo Kazalište spremno za najljepši koncert ovog Valentinova

Još samo dva dana dijele nas od naljepšeg pop rock koncerta ovog Valentinova, uz jedan od najpopularnijih bendova u cijeloj regiji – Prljavo Kazalište!

Po trenutnom interesu za ulaznicama, Čakovčani su za sebe odabrali samo najbolje, a po broju potvrđenih dolazaka, to je napravila i publika iz Slovenije, Srbije, Njemačke, Češke…

Ovaj vikend počastite se odličnim koncertom koji su za vas pripremili članovi Prljavog kazališta, pomno birajući pjesme pa će se tako na repertoaru naći kombinacija njihovih najvećih hitova i nove pjesme sa aktualnog albuma ‘Možda dogodine’.

– Lijep je osjećaj gledati sve te zaljubljene i zagrljenje ljude. Tako sretni i nasmijani, sve su što nedostaje našoj svakodnevnici. – rekao je frontmen Mladen Bodalec.

Mnoge generacije zaljubljivale su se upravo na pjesme Prljavog kazališta.

– Pjesme su to u kojima se svi prepoznajemo i koje su nam svima nekad značile. Napisane su za nove, ali i stare ljubavi. Da se uz njih prisjete početaka – dodao je Bodalec.

Priznaje kako i njega prođu trnci dok izvodi pjesme ‘Ma kog me Boga za tebe pitaju’, ‘Mojoj majci’ i ‘Tu noć kad si se udavala’ pa se baš iz tog razloga te pjesme uvijek nađu na svim njihovim koncertima.

Odlična zabava zagarntirana!

A uz Radio Luksemburg kao njihove goste vjerujemo kako će svi koji dođu na koncert biti itekako zadovoljni.

Ulaznice su u prodaji, a u masi koncerata za Valentinovo odaberite za sebe samo najbolje.

Pretprodaja ulaznica:

Čakovec – Radio 1, Arcus, Paladin
Varaždin – Rock Art, Caffe bar Barfly
Prelog – PIzzeria Rosa
Mursko Središće – Pizzeria Vuri
Palovec – Domino bar
preko sustava Eventim.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije