U četvrtak tribina o djeci s kardiološkim problemima

Udruga Veliko srce-malom srcu u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije u okviru Festivala srca u Međimurskoj županiji organizira tribinu “Moje srce ima grešku, ali i ja se mogu igrati, učiti i biti vam prijatelj”.

Tribina će se održati 14.02.2013. (četvrtak) u 18 sati u Maloj sceni Centra za kulturu “Vinko Lisjak” u Čakovcu. Uvodna predavanja održat će pedijatrica s dugogodišnjom praksom u rješavanju kardioloških problema kod djece Dušica Gazdić Kvakan, dr.med. i prof. Berta Bacinger Klobučarić, psihologinja iz Djelatnosti za zaštitu mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije.

Događaj je posebno namijenjen odgajateljima iz dječjih vrtića i učiteljima razredne nastave u osnovnim školama. Kao goste tribine očekuju i druge  liječnike, psihologe i ostale uvažene stručnjake iz ovog područja koji će moći odgovoriti na eventualna pitanja, dileme i strahove, koji se pojavljuju tijekom rada s bolesnom djecom.

Želja im je približiti i široj javnosti dio problema s kojima se susreću roditelji i djeca s prirođenim srčanim greškama kako bi ih zajedničkim zalaganjem smanjili ili barem ublažili.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije