Gimnastički obiteljski maskenbal u Atonu

U sklopu održavanja karnevala u svijetu i u Hrvatskoj maskirano ludilo 12. veljače stiglo je i u NGC ATON u Nedelišću. Povodom te prilike GK Marijan Zadravec Macan za svoje članove (djecu) i njihove roditelje po prvi puta priredio je obiteljski manskenbal.

Sudjelovalo je 75 maškara. Cilj je bio okupiti što više roditelja i djece maskiranih u različite kostime. Svi su se jako potrudili i dočarali različite likove kao što su: snjegović, spužva Bob, pirati, kravice, pčelica i ostali.

U sklopu maskenbala birala se i naj maska koju je birao stručan žiri članova karnevalske udruge Dragulji Čakovec. U izboru naj maske djeca su bila podjeljena u grupe po uzrastu od 1 godine sve do učenika 8. razreda, gdje su nastupala uz ples pred žiriom u izboru naj maske. Sve je to začinjeno i uz dobru glazbu dj Fox-a.

Odabir je bio izuzetno težak jer su se svi trudili dočarati svoju ulogu maske što je i svima pošlo pod ruku. Izabralo se 10 naj maski koje su primile 3 glavne i 7 utješnih nagrada koje su omogućili njihovi sponzori: Euroherc, Pyrus, Jako.

Iz gimnastičkog kluba zahvaljuju svima na odazivu i nadaju se da će iduće godine sudjelovati još više članova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije