Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO 'Koncert u tvom domu': Danijela Martinović zapjevala u Čakovcu!
Miroslava Novak Hranjec

KONCERT U DVORIŠTU

VIDEO I FOTO 'Koncert u tvom domu': Danijela Martinović zapjevala u Čakovcu!

Pjevalo se i plesalo, a atmosfera je bila doista na vrhuncu!

Mnogi su se prijavili i pozvali Danijelu da zapjeva baš u njihovom dvorištu, vrtu ili na terasi, ali stručni žiri, Danijelu Martinović i voditeljsku ekipu narodnog - Marka Bratoša, Hrvoja Kečkeša, Tatjanu Jurić, Nives Ivanišević, Tomislava Cvetkovića, Ginu Victoriju Damjanović, Elizabetu Brodić i Duju Milišu, osvojila je svojom video prijavom Čakovčanka Erna Treska Sorić.

'Koncert u tvom domu': Danijela Martinović zapjevala u Čakovcu! Fotogalerija

- Ovo nisam nikad doživjela! Znam da će to biti koncert koji će Čakovec pamtiti. To će biti iznenađenje za mojeg tatu koji slavi 60. rođendan, a niti ne zna da sam se ja prijavila - u dahu je ispričala nakon što je doznala da je osvojila ekskluzivni nastup koji je danas održan u Čakovcu, u njezinom dvorištu u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.

Okupili su se Ernini najbliži, obitelj i prijatelji koji su tako imali jedinstvenu priliku uživati u 'privatnom' koncertu Danijele Martinović. Čarobnu večer Danijela je priredila brojnim poznatim hitovima, a sve je trajalo oko sat vremena.

picture
 

- Tek sad sam svjesna da je Danijela bila u našem dvorištu. Stvarno sam presretna, puno je dojmova. To se događa samo jednom u životu i više nikad i mislim da smo ovo iskoristili 'sto posto' i uveselili sve ljude koji su bili ovdje - rekla nam je između ostalog Erna.

Pjevalo se i plesalo, a atmosfera je bila doista na vrhuncu. Tamo je bila i naša Miroslava Novak Hranjec koja je porazgovarala i s Tatjanom Jurić i Danijelom Martinović - pogledajte što je sve zabilježila!

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!