Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Dan otvorenih vrata čakovečke podružnice Yamaha Music School
Mladen Grubić

OTVORILI SVOJA VRATA

FOTO Dan otvorenih vrata čakovečke podružnice Yamaha Music School

Yamaha Music School je novost u Hrvatskoj, a čakovečka podružnica druga je ustanova takve vrste u Hrvatskoj

U utorak je na adresi Ulice kralja Tomislava 38 u Čakovcu, u vremenu od 16 do 20 sati, održan Dan otvorenih vrata Yamaha Music School Čakovec. Manifestaciju je obišao velik broj znatiželjnika željnih posebne vrste učenja sviranja glazbenih instrumenata.

Dan otvorenih vrata čakovečke podružnice Yamaha Music School Fotogalerija

Akademski glazbenik, pedagog i profesionalni bubnjar Abel Kovačević tom je prigodom rekao...

- Yamaha Music School je novost u Hrvatskoj, a čakovečka podružnica druga je ustanova takve vrste u Hrvatskoj. Sustav školovanja Yamaha Music School postoji u 40 zemalja širom svijeta već 65 godina i jedinstven je po svome kurikulumu koji prati učenika s knjigama i materijalima od početničkog do profesionalnog nivoa. Filozofija Yamaha Music School je da ne postoje nemuzikalne osobe, samo neotkriveni talenti. Rad u malim grupama sa licenciranim YMS učiteljima osigurava razvoj muzikalnosti, pjevačkog, sviračkog i teorijskog znanja. Uz stalni napredak, a sve uz obilje igre i zabave - završio je i dodao kako se veseli novim polaznicima.

U školi smo dobili obećanje kako ćemo uskoro čuti nešto više o tom svojevrsnom glazbenom učenju, kao i rezultatima koje su do sada postigli učeći mlade željne glazbenog napredovanja.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!