UŽASAN PRIZOR

ŠOKANTNO Pas u Prelogu pronađen s ranama na vratu jer je bio vezan lancem

Čakovečki azil 'Prijatelji' ponovno je objavio na društvenim mrežama šokantnu i žalosnu vijest

Život još jednog psa uništen je stalnim držanjem na lancu, po suncu i kiši.

Prenosimo vijest koju je azil danas objavio na društvenim mrežama:

– Dan je trebao biti miran, a onda nam je našeg djelatnika Mireka udario auto na pješačkom prelazu (hvala bogu nije ništa strašno), a potom poziv. Dođite hitno po psa koji ima rane na vratu dok nam se mama ne vrati iz bolnice.

Prelog, kujica od nekih godinu dana vezana za lančugu, a iza te lančuge špaga koju ima tko zna otkad i koja se usjekla u tkivo na vratu i ispod pazuha. Kujica koja je živjela vezana za ovu prikolicu, bez zaklona od sunca ili kiše, a koju ta mama (baka od preko 80 godina) nije dala od sebe jer je voli.

Došle smo Sanja i ja i znate onaj osjećaj kad u vama kipi jer bi nebo sravnili sa zemljom, a vi mirno, polako odradite svoje da čim prije izađete iz tog dvorišta i nikad se više ne vratite. I koga da sad prijavimo? Baku od 80 i kusur kojoj je to bilo normalno, susjede koji su preko niske ograde mogli vidjeti kako kujica živi, susjeda koji joj je nedavno poravnao lanac kad je potrgala kožnatu ogrlicu pa je sad stavio lanac direktno na vrat i dobro ga vezao… Koga? Malena je s temperaturom od 40 stupnjeva C primila veterinarsku pomoć i smještena je u sklonište – napisali su iz Azila Prijatelji Čakovec na društvenim mrežama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije