Izbor ljepote za Kraljicu Hrvatske u Čakovcu

Pozivaju se djevojke u dobi od 17 do 24 godine sa područja županija Koprivničko-križevačke, Varaždinske i Međimurske da prijave svoju kandidaturu za Kraljicu Hrvatske i prednatjecanje koje će se početkom veljače održati u Čakovcu.

Potrebno je na email: tradeoff@optinet.hr poslati fotografiju, točnu adresu i kontakt broj te visinu najkasnije do 15. siječnja 2013. godine. O daljnjem slijedu organizatori će vas na vrijeme kontaktirati.

Natjecanje “Queen of The World” utemeljeno je 1988. godine, 1990. godine Danijela Mihalić pobjeđuje i postaje Kraljica svijeta i do danas je jedina Hrvatica koja je na jednom svjetskom natjecanju ljepote izabrana za najljepšu na svijetu.

Na finalnom natjecanju za Kraljicu svijeta 1995. u Baden Badenu Iva Radić bila je četvrta, Ivona Andrijašević 1998. u Bonnu osvaja peto mjesto na svijetu, Antea Kodžoman 2000. u Frankfurtu četvrto mjesto, Zorica Pupovac 2003. godine u Münchenu osvaja visoko mjesto druge pratilje Kraljice svijeta te Tina Katanić 2006. u Mannheimu također osvaja titulu druge Princeze svijeta.

Veliki uspjeh postigla je Splićanka Mirela Nazor 1998. godine u Parizu kada je izabrana za Kraljicu Europe. U svakom slučaju izbor Kraljice Hrvatske priredba je rado gledana diljem zemlje i u iseljeništvu.

Mnoge pobjednice regionalnih i finalnih natjecanja postale su poznate uspješne i ugledne osobe a na natjecanjima za Kraljicu Europe i Kraljicu svijeta izuzetno uspješno su predstavljale i propagirale Hrvatsku. Slobodno možemo reći – Hrvatski izbor ljepote s najviše Svjetskih titula.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije