Pjevački zbor Josip Vrhovski održao izbornu skupštinu

U srijedu 30. siječnja u NGC Aton održana je izborna godišnja skupština Pjevačkog zbora Josip Vrhovski iz Nedelišća. Osim članova zbora, skupštini su prisustvovali brojni gosti i suradnici zbora kao i načelnik Općine Nedelišće Mladen Horvat i njegov zamjenik Darko Dania.

Na skupštini je razriješeno rukovodstvo i odabrano novo u sastavu – predsjednik Valentin Novak i tajnica Vida Plaftak. Nakon dugih 12 godina mjesto blagajnice svojevoljno je odlučila napustiti Danica Novak za koju su zboraši pripremili posebnu zahvalu.

Također, u povodu 15. godina od osnutka zbora, predsjednik zbora podijelio je zahvalnicu na dugogodišnjem vodstvu dirigentu prof. Branimiru Magdaleniću. Posebne zahvalnice podijeljene su članovima zbora koji su dio zbora 15, odnosno 10 godina.

Predsjednik se osvrnuo na rad zbora 2012. godina i predstavio plan za 2013. godinu. Zadovoljni srebrom iz Verone prošle godine i posebno ponosni na Božićni koncert u Nedelišću, zboraši se ove godine pripremaju za natjecanje u HRT-ovom showu ” Do posljednjeg zbora “.

Kao i svake godine tu su nezaobilazne Glazbene svečanosti Josip Vrhovski koji će se ove godine jubilarno obilježiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije