ANKETA: Naš portal čitaju sve dobne generacije

Na portalu eMedjimurje.hr u zadnjoj anketi postavili smo vam jednostavno pitanje: Koliko imate godina? Putem ankete željeli smo saznati koja dobna skupina posjećuje naše stranice i koja dobna skupina se najviše informira o svim događajima u Međimurju na ovakav način.

Odgovor na pitanje “kliknulo” je 2599 čitatelja. Prema rezultatima najviše je onih koji imaju više od 40 godina (28,43%). Nešto manji postotak (21,09%) su čitatelji između 30 i 40 godina. Slijede oni koji imaju između 20 i 25 godina (16,78%), postotak od 14,31% otpada na čitatelje u dobnoj skupini od 25 do 30 godina, a blizu su i oni između 15 i 20 godina (13,74%).

Najmanje vremena na međimurskom internet portalu provode oni najmlađi – do 15 godina starosti (5,66%). Upravo završena anketa dokazuje kako portal opravdava svoj cilj i ide u pravom smjeru, a to je da ljudima pruža jasne, pravovremene, točne i aktualne informacije vezane uz međimurski kraj.

Na našim stranicama uz vijesti iz svih područja društvenog, političkog, gospodarskog, sportskog i kulturnog života, posebnu pažnju posvećujemo obrazovanju zbog čega smo nedavno otvorili rubriku Školski kutak. Također, mladi u svakom trenutku mogu saznati gdje mogu izaći i dobro se provesti.

Ovih dana pokrenuli smo novu anketu putem koje vas pitamo: Znate li već za koga ćete glasovati na lokalnim izborima? Anketa je aktualna jer znamo da će nam se u svibnju održati lokalni izbori.


Rezultati prošle ankete na portalu eMedjimurje.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije