U Šenkovcu održane radionice “Reci NE nasilju”

Udruga mladih Šenkovec u suradnji s Općinom Šenkovec i Knjižnicom i čitaonicom Šenkovec održala je dvije radionice pod zajedničkim nazivom “Reci NE nasilju” namijenjene učenicima sedmih i osmih razreda Osnovne škole Petar Zrinski Šenkovec, te učenicima prvih razreda srednjih škola, koji su završili OŠ Petar Zrinski Šenkovec.

Na radionicama koje su održane 27.prosinca i 3.siječnja, sudjelovalo je desetak učenika, a radionice su kreativno i stručno održali Petra Jalšovec, studentica socijalnog rada u Ljubljani, Lidija Kramar i Anja Kovačević, studentice socijalnog rada u Zagrebu, Marta Jalšovec, studentica Prvnog fakulteta Zagreb, te Jurica Petrović i Kristina Zadravec, predsjednica Udruge mladih Šenkovec.

Sudionici – učenici svoje su zadovoljstvo izrazili komentarima na kraju radionica: “Meni su radionice bile super, zabavne i jako dobro osmišljene. Drago mi je kaj sam mogla sudjelovati na nečem takvom i kaj sam mogla svoje mišljenje podijeliti s drugima. Hvala na svemu i nam se da budete još koji put nekaj takvoga organizirali.” “Drago mi je kaj nas razumiju i kaj smo se mogli s njima razgovarati”

”Bilo zanimljivo, poučno, interesantno. Nadam se da budu oni koji su do sad drugačije razmišljali, budu promjeni svoje mišljenje na bolje.” “Jako poučna, zanimljiva i kreativna radionica. Htjela bi da duže traje, svi smo bili jako otvoreni i mislim da bi se radionice morale češće održati. Možda i s nekom drugom temom”.

Kristina Zadravec se u ime Udruge mladih Šenkovec ovim putem zahvaljuje svima koji su pomogli u realizaciji radionica, a posebno Centru za kulturu Čakovec koji je dodijelio 10 besplatnih karata za filmsku projekciju po želji, s kojima su na kraju nagrađeni sudionici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije