Međimurski gradovi organiziraju doček Nove 2013. godine

Sva tri međimurska grada i ove godine organiziraju doček Nove godine na otvorenom. Grad Čakovec najavljuje spektakularan doček na Trgu Republike uz nastup klape Maslina te Jure Stublića i grupe Film. Brojni posjetitelji moći će uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi unutar šatora uz ponoćnu čestitku gradonačelnika Branka Šalamona, tradicionalni valcer i i vatromet.

U Murskom Središću doček se organizira na prostoru autobusnog kolodvora. Program započinje od 22 sata svirkom tamburaškog sastav Oaza 98, a očekuje vas kuhano vino i čaj. Točno u ponoć gradsko čelništvo će uz vatromet uputiti novogodišnju čestitku.

I ove godine možete dočekati Novu godinu u Gradu Prelogu na novouređenom Trgu slobode. Zagrijavanje počinje od 20  sati uz bogatu gastronomsku ponudu, kuhano vino i čaj u aranžmanu Gradske kavane Lovac i Pizzerije Rosa. Novogodišnji program započinje u 22 sata uz svirku Sumartonskih lepih dečki iz Sumartona. Svojim građanima ponoćnu čestitku uputit će gradonačelnik Dragutin Glavina uz atraktivan vatromet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije