Tinejdžerska senzacija Endi stiže u Arenu Varaždin

Kraj ove godine mladi iz Varaždina i okolice zasigurno će pamtiti po Novogodišnjem partyju koji će se pod motom ‘Ja sam za ples!’ održati u Areni Varaždin u subotu 29. prosinca, s početkom u 11 sati.

Po prvi se put na području Varaždinske županije organizira po svemu zanimljiv Doček primjeren djeci i mladima školskog uzrasta. Kao što to priliči projektu edukativnog karaktera, ideja je vodilja ove novogodišnje priče da se današnji mladi mogu dobro zabaviti i bez konzumiranja alkohola i sličnih čestih poroka današnjice.

Svi mladi na jednome mjestu, uz mnoštvo glazbe, plesa i veselja – želja je organizatora supercool Dočeka koji se pod generalnim pokroviteljstvom Varaždinske županije i brenda Froddo već marljivo priprema za 29. prosinca.

Megapopularni ENDI, teen zvijezda u usponu, koji posljednjih tjedana vlada hrvatskim medijskim prostorom i internetskim prostranstvima, svojim će atraktivnim glazbeno-scenskim nastupom ispuniti veliku želju mnogobrojnih mladih obožavateljica koje željno iščekuju da svog idola vide uživo. U bogatom programu Dočeka sudjelovat će i višestruki svjetski i europski prvak u twirlingu te prvi hrvatski Supertalent – TIHOMIR BENDELJA; jedna od najboljih hrvatskih plesnih skupina sa svojim juniorima – ATOMIC DANCE FACTORY;  varaždinski univerzalni plesni studio FEEL te kvalitetan DJ i gosti iznenañenja, dok je isključivo radi održavanja ovog super zabavnog partyja u Varaždinu odlučio, i nakon Božića, ostati svima dragi Djed Mraz koji će se veseliti i družiti zajedno sa svim posjetiteljima novogodišnjeg partyja u Areni Varaždin.

Pop atrakcija – ENDI – sa svojim specijalnim gostima – upriličit će Doček za pamćenje. Svi sudionici partyja mladi su i ambiciozni ljudi koji svojim karijerama i životnim putem mogu i trebaju biti uzor današnjim mladima koji su prečesto izloženi pogrješnim mediokritetima.

Kako bi senzibilizirali mlade za pomaganje ljudima u nevolji, a posebice svojim vršnjacima, organizatori i sudionici progama posjetit će i Dječji odjel Opće bolnice Varaždin te se družiti s djecom i mladima koji blagdane nažalost moraju provesti u bolničkim krevetima, a tom će ih prilikom i prigodno darivati i pokušati izmamiti osmijeh na njihova lica.

Ulaznice za ovaj novogodišnji spektakl u prodaji su od 19. prosinca, a mogu se nabaviti po prigodnoj cijeni od 40 kuna. Za one najveće fanove ENDIJA i njegovih kolega, priprema se MEET ‘N’ GREET event nakon partyja (ulaznica za VIP FAN ZONU po cijeni od 100 KN), u prostorima kuglane u Areni, gdje će se fanovi moći družiti s Endijem, upoznati, dobiti set potpisanih autogram kartica iz limitiranog izdanja, a profesionalni će im fotograf izraditi i supercool fotografiju s mladom zvijezdom.

Videospot za Endijev megahit ‘ATOM’ do sada je pregledan gotovo pola milijuna puta. Tisuće fanova svakoga dana željno iščekuje njegov prvi javni nastup nakon izlaska zaraznog hita, koji će se održati upravo u Areni Varaždin čije je vodstvo prepoznalo potencijal hrvatskog Justina Biebera, kako su ga prozvali hrvatski mediji.

Sve što možeš sanjati, možeš i ostvariti! – ENDIJEV je moto, a iznimno ga veseli što će sa svojom varaždinskom publikom dočekati samo njihovu Novu godinu, i to točno u podne u subotu 29. prosinca. Bit će to zanimljiv način proslave svima nam dragog praznika, a nadamo se da će postati i tradicijom koja će iz godine u godinu uveseljati djecu i mlade varaždinskoga kraja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije