Božićni koncert Radija 105 ispunio očekivanja posjetitelja

Ponovno dobre vibracije za sve generacije. U sportskoj dvorani u Murskom Središću u subotu, 22. prosinca održan je tradicionalni Božićni koncert Radija 105. Pred mnoštvom posjetitelja nastupili su Neda Ukraden, Krunoslav Kićo Slabinac, Darko Domijan, Sinovi HR Zagorja “Grupa Motiv” te gosti Antonio Tkalec i Ivan Mezga.

Koncert je započeo nastupom Sinova HR Zagorja “Grupe Motiv”, a nakon njih nastupio je legendarni Darko Domijan koji je publiku oduševio svojim svevremenskim hitovima te ih vratio u neka davna nezaboravna vremena. Antonio Tkalec nastupio je uz pratnju svojih pratećih vokala i izveo nekoliko pjesama moderne i jedinstvene duhovne glazbe u Hrvatskoj.

Izvevši svoje popularne hitove koncert je nastavio i Ivan Mezga, a poslije njega na oduševljenje svih prisutnih nastupio je nenadmašni Krunoslav Kićo Slabinac otpjevavši svoje starije i najnovije pjesme, a publiku je oduševio i pričanjem viceva. Svoj vrhunac koncert je dosegao kad se na pozornici pojavila zvijezda večeri Neda Ukraden.

Svojim nastupom gledatelje je podsjetila na svoje nezaboravne hitove, a izvela je i nekoliko hitova sa novog albuma. Koncert su završili zajedničkom izvedbom svi izvođači otpjevavši božićnu pjesmu “Tiha noć”. Tako Radio 105 više od desetljeća nastavlja sa vrhunskim organizacijama zabavno kulturnih manifestacija, izgradivši se u prepoznatljivi vodeći medijski brand kako kod nas, tako i u susjednoj Republici Sloveniji.

I ovim Božićnim koncertom Radio 105 oduševio je sve posjetitelje koji će pamtiti taj najveći ovogodišnji događaj u Murskom Središću te ih održao na okupu gotovo četiri sata neprekidnim programom. Direktor Radija 105 Ivan Mezga kao organizator sa cjelokupnom ekipom Radija 105 zahvaljuje na dosadašnjoj suradnji svim svojim komintetima, poslovnim partnerima, medijima koji su tu manifestaciju popratili, dragim slušateljima, te im od sveg srca želi blagoslovljen Božić i Sretnu 2013 godinu.

Galeriju fotografiju sa Božićnog koncerta u Murskom Središću pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije