Vijesti / Društvo
Društvo
POTVRDIO DAVID ŠTAMPAR Loše vijesti za sve ljubitelje dobre vinske kapljice - odgađa se Urbanovo
Terca Art

OTKAZANO URBANOVO

POTVRDIO DAVID ŠTAMPAR Loše vijesti za sve ljubitelje dobre vinske kapljice - odgađa se Urbanovo

- Dragi posjetitelji, partneri i prijatelji, sukladno uputama i preporukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu želimo vas obavijestiti kako se manifestacija Urbanovo 2020 odgađa - poručuju iz Organizacijskoj odbora Urbanovog.

Kratko smo porazgovarali sa Davidom Štamparom, predsjednikom Udruge vinogradara i vinara Hortus Croatiae koji nam je tu vijest i potvrdio: 

- Sve ljubitelje dobre vinske kapljice, vinske znalce i ljude koji se bave turizmom i gastronomijom ova vijest će zasigurno rastužiti. Nažalost, to je bio jedini logičan potez koji smo mogli napraviti. Urbanovo se prebacuje na 2021. godinu. Otkazani su i otvoreni podrumi te vinski bal.

Razmišljamo eventualno da otvorimo podrume jedan vikend, a sve to opet ovisi koliko će dugo potrajati ova situacija sa korona virusom. Sigurni smo da će ljudi biti željni izaći i zabaviti se. Čuvajte sebe i jedni druge! – poručuje mladi, ambiciozni i agilni predsjednik Udruge vinara i vinogradara Hortus Croatiae. 

Urbanovo iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja i pitoma Štrigova u mjesecu svibnju postaje nezaobilazna destinacija svih zaljubljenika u dobru vinsku kapljicu. Nažalost, ove godine se neće održati, ali vinari te njihovi podrumi su i dalje otvoreni i spremni isporučiti vam najbolje iz međimurskog vinogorja. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!