Vijesti / Društvo
Društvo
PRIZNANJE Film Čakovčanke Stanke Gjurić ušao u službenu selekciju 'Vip Festa'
Privatna arhiva

u kategoriji horor & triler

PRIZNANJE Film Čakovčanke Stanke Gjurić ušao u službenu selekciju 'Vip Festa'

'Vip Fest' prikazuje izbor najboljih filmova, između više tisuća pristiglih na filmske festivale u 2019., u organizaciji Teknochat platforme iz Barcelone

Film čakovečke pjesnikinje i filmašice Stanke Gjurić, engleskog naziva 'Perfect Tattoo' zajedno s još sedamdeset i sedam filmova autora iz cijelog svijeta, ušao je u službenu selekciju 'Vip Festa' koji prikazuje izbor najboljih filmova, između više tisuća pristiglih na filmske festivale u 2019., u organizaciji Teknochat platforme iz Barcelone.

Sudjelovanje na tom festivalu znači biti jedan od najboljih u 2019., a natjecanje između svih njih u 2020. odvija se u pet kategorija - dokumentarni, komedija i horor & triler, animacija i znanstveno fantastični & fantazija, eksperimentalni i erotski te fikcija i drama.

Kratkometražni film Gjurićeve je u kategoriji horor & triler u kojem se nalazi deset filmova. To je događaj koji se održava svake godine, a u natjecanje su uključeni, kako sami filmovi, tako i redatelji, glumci i/ili scenaristi istih.

Najnovije

Reci što misliš!