DOĐITE

PALIJATIVNA SKRB Članice udruge Pomoć neizlječivima Međimurske županije održat će predavanja na Psihošpanciru u Varaždinu

Na Psihošpanciru u Varaždinu će govoriti iskusne članice udruge Pomoć neizlječivima Međimurske županije i 'domaća' doc. dr. sc. Marijana Neuberg.

Zašto je važno planirati kraj života, tko su volonteri u palijativnoj skrbi, kako timovi za palijativnu skrb mogu pomoći bolesnima i članovima njihovih obitelji? Pitanja su i teme vezane za palijativnu skrb, a bit će sastavnice Psihošpancira koji se ovog vikenda održava u Varaždinu.

Tamo će o domeni palijative govoriti: doc. dr. sc. Marijana Neuberg, pročelnica Odjela sestrinstva na Sveučilištu Sjever, a iz udruge Pomoć neizlječivima Međimurske županije mr. sc. Renata Bermanec, Nataša Dumbović, bacc. med. techn i Brigita Prstec, mag. med. techn. Njihova predavanja će biti u subotu 15. veljače na Sveučilištu Sjever Varaždin (dvorana 3) u vremenu od 13 do 16 sati.

– Želite li svojim volonterskom radu pomoći u poboljšanju kvalitete života palijativnih bolesnika i članovima njihovih obitelji dođite na Psihošpancir – poruka je iz Varaždina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije