Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Međimurski rock bendovi za Gabrijela: Druga humanitarna svirka u Prelogu
Dario Horvat

LIJEPA GESTA

FOTO Međimurski rock bendovi za Gabrijela: Druga humanitarna svirka u Prelogu

Međimurski rock bendovi svirali su za Gabrijela, kako bi on i njegova obitelj što lakše prebrodili teške trenutke

Nakon što je vijest o potrebnoj pomoći malenom Gabrijelu Hercigonju Puljiću iz Preloga Međimurje digla na noge, organizirana je još jedna u nizu humanitarnih akcija na kojima se prikupljaju financijska sredstva za olakšanje situacije te pomoć Gabrijelu i njegovoj obitelji.

FOTO Međimurski rock bendovi za Gabrijela: Druga humanitarna svirka u Prelogu Fotogalerija

Najnovija akcija “Rockeri za Gabrijela” u petak, 17. siječnja, održana je u preloškom Caffe baru Forum, gdje su za Gabrijela svirali međimurski rock bendovi, a podržali su ih brojni posjetitelji. S obzirom na to da se akcija provodi u dva navrata, na prvoj humanitarnoj svirci nastupili su 'Acoustic duo Civilizacija' (domaći i strani unplluged rock), 'Atribut bend' (rock coveri) u kojem je na bubnjevima zasvirao i Gabrijelov otac te 'Muzičari koji piju' (Riblja Čorba tribute).

Druga svirka je održana jučer, 18. siječnja, a nastupali su 'Steiner' (EKV tribute), 'Wanted 5' (strani i domaći rock coveri) te Mustač bend. 

- Svi su se bendovi s radošću odazvali i ovog vikenda sviraju za Gabrijela, a odobrenje smo odmah dobili i od vlasnika lokala Željka Slavičeka koji je pristao da se naša akcija održava upravo u Forumum - poručuje inicijator ove humanitarne akcije Dražen Pongrac.

Kako je sinoć bilo u Forumu, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!