Bit će probijen i drugi rok za dvoranu

Sredinom lipnja OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu posjetio je Branko Grčić, ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Kako se škola nadograđuje najvažnije je bilo što će biti rečeno o dovršetku radova. Tada je bilo najavljeno da će dogradnja i izgradnja biti gotova 2. listopada.

Predstavnici općine Sveti Juraj na Bregu sastali su se u Zagrebu početkom listopada s predstavnicima Ministarstva regionalnog razvoja, temeljem zahtjeva tvrtke Fenix za produženjem roka izgradnje tamošnje osnovne škole. Nakon provedene rasprave i iznošenja stajališta obje strane, odobren je novi rok završetka gradnje. Dogradnja škole i izgradnja dvorane, tako mora biti završena do 15. prosinca. Produljenje roka odobreno je zbog iznimno niskih temperatura u mjesecu veljači i problema koji su nastali zbog nedostataka u projektnoj dokumentaciji.

Ušli smo u prosinac i sudeći po donjim fotografijama ništa od cijelog posla neće biti ni 15. prosinca. Još je ostalo puno posla, prije svega u dvorani nema parketa, nije uređena fasada, a vanjski okoliš još je uvijek potencijalna opasnost za školarce.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije