Roditelji u vrtiću Vrapčić izrađivali vijence i čestitke

U Dječjem vrtiću “Vrapčić” Šenkovec i ove je godine nastavljena tradicija održavanja kreativnih radionica za roditelje. Krajem studenog u prostorijama vrtića, organizirane su dvije radionice: izrada adventskih vijenaca te izrada božićno-novogodišnjih čestitki.

Zahvaljujući veoma dobroj suradnji vrtića s roditeljima, lokalnom zajednicom te ostalim vanjskim čimbenicima, prikupljeno je dovoljno raznovrsnog materijala za izradu adventskih vijenaca: mnogobrojne podloge od slame, stakla, raznih oblika i veličina: predivne svijeće  raznih  boja i oblika; puno prirodnog materijala kao što su zimzelene grančice, češeri, žirevi… bilo je tu i prekrasnih šarenih kuglica, zvjezdica, trakica itd.

U razigranoj i veseloj atmosferi, vrijedne su ruke roditelja i odgajatelja stvarale predivne unikatne adventske vijence, koji su bili izloženi u vrtiću tjedan dana prije prve adventske nedjelje. Roditelji i posjetitelji vrtića imali su mogućnost  kupnje adventskih vijenaca  te se na taj način, svojom donacijom, priključiti akciji za nabavu fotoaparata ili videokamere za potrebe dokumentiranja odgojno-obrazovnog procesa rada u vrtiću.

Na drugoj radionici izrađivane su  čestitke na temelju dječjih likovnih radova  te uzoraka rada odgajatelja. Čestitke iz Dječjeg vrtića “Vrapčić” i ove će godine otputovati na razne adrese te svojim božićno- novogodišnjim motivima razveseliti mnoga srca. “Vrapčići” se zahvaljuju svima onima, koji svojim donacijama nesebično pomažu na putu ostvarivanja njihovih želja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije