Vijesti / Društvo
Društvo
DANI KOTORIBE Program za svakoga: U subotu koncert legendarnog Željka Bebeka
eMedjimurje.hr

jesenko križevo

DANI KOTORIBE Program za svakoga: U subotu koncert legendarnog Željka Bebeka

U petak svečana sjednica, u subotu Festival vanjkofci i tradicijskih jela, u nedjelju kulturno zabavni program. Moći ćete razgledati i zanimljive izložbe

Općina Kotoriba svoje dane slavi uz katoličku svetkovinu jesenskog Križeva. Ove godine uz razne sportske, zabavne i kulturne sadržaje održat će se od 7. do 15. rujna.

Tako su u subotu, 7. rujna povodom Dana Općine i obljetnice predaje karaule, pod pokroviteljstvom Općine Kotoriba održane Općinske igre 'med udrugama' u streljaštvu, graničaru, odbojci na pijesku i seoskim igrama u organizaciji MNK Kluba 75 Kotoriba.

U petak, 13. rujna u 18 sati će se održati svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Kotoriba uz dodjelu općinskih priznanja u prostorijama Doma kulture, a nakon toga, od 22 sata slijedi rock večer pod šatorom kod osnovne škole uz nastup grupe 'Gorki maršal'.

U subotu, 14. rujna od 14 sati će se održati 'Festival vanjkofci i tradicijskih jela“ u organizaciji mjesnih udruga kod osnovne škole, a u 15 sati će se otvoriti izložba foografija 'Kotoriba kroz povijest' Marijana Kovača u Osnovnoj školi Jože Horvata.

Tog dana u večernjim satima slijedi i prava glazbena poslastica uz koncert Željka Bebeka pod šatorom kod osnovne škole, a počinje u 22 sata. Nakon Bebeka, na pozornicu stupaju Dobre vibracije koje će zabavljati posjetitelje.

Zadnji dan, u nedjelju, 15. rujna od 11 sati će se održati svečana koncelebrirana sveta misa u župnoj crkvi, od 14 sati počinje izložba malih životinja u organizaciji Međimurske lastavice, isto kao i izložba fotografija 'Bijela roda u fokusu Međimuraca - najbolja fotografija bijele rode u 2019. godini' u Osnovnoj školi Jože Horvata.

Od 14 sati moći će se razgledati još dvije izložbe, 'Kotoriba kroz povijest' u Osnovnoj školi Jože Horvata te izložba ručnih radova i običaja Društva žena Kotoriba na „Starom farofu“.

Od 15 sati će se održati kulturno-umjetnički program pod šatorom kod osnovne škole, a zatim, na istom mjestu, od 17 sati zabava uz svirku Dobrih vibracija.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!