NAGRADNA IGRA: Komentirajte i osvojite karte za MEF

Ovogodišnji Međimurski festival zabavne glazbe održat će se 28. studenog u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu s početkom u 20 sati. Na MEF-u će dvadeset izvođača predstaviti nove pjesme, od koji je sedam pisano u međimurskom narječju što daje pečat festivalu i dodatnu kvalitetu. Tko su izvođači provjerite klikom ovdje.

Zbog teške situacije u poplavljenom dijelu Međimurja kod Pušćina i tamošnjih obitelji koje su ostale bez osnovnih stvari za život, Organizacijski odbor ovogodišnjeg MEF-a odlučio je dio prihoda od prodaje ulaznica u dogovoru s tamošnjim stožerom dodijeliti najteže stradalima. Ovaj čin samo je nastavak pomoći potrebitima koju Međimurski festival provodi godinama vezano uz oboljele od leukemije i limfoma Međimurske županije.

Uz pjevačke zvijezde koje će i ove godine uživo pratiti festivalski orkestar pod ravnanjem prof. Damira Rodigera, koji je prošle godine svojom svirkom zadivio i publiku i izvođače, u Organizacijskom odboru posebno ističu nastup međimurskih pjevača koji će se u velikoj konkurenciji natjecati za jubilarni Grand Prix festivala: Mirko Švenda Žiga, Bojan Jambrošić, Igor Baksa (iz grupe Kom3dija), Jerko Fabić i Tajana Toplek.

Očekuje vas i zanimljiv show program u kojem nastupaju general Ante Prkačin i plesna skupina Wild cats, a Zoran Vakula i Mateja Gošćiej ovogodišnji su voditelji MEF-a. Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 40 kuna na recepciji hotela “Park”, TZ Grada Čakovca, RK “Međimurka”-Donum, Caffe baru Arcus, a mogu se nabaviti jeftinije i putem sindikalnih povjerenika u tvrtkama i institucijama. Dođite i uživajte u međimurskom glazbenom spektaklu i tako pomognite onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ovogodišnjem jubilarnom izdanju potpomogli su: Hrvatska turistička zajednica, Janaf, Grad Čakovec, Županija Međimurska, TZ Grada Čakovca, Međimurjeplin, Tegra, Arcus, Paladin, Flash, općine Sv.Juraj na Bregu i Orehovica, Bukal elektronika, kozmetički salon Kristina. Medijski pokrovitelji – List Međimurje, eMedjimurje.hr, Međimurske novine, Čakoveconline, Radio 1, Narodni radio, Srce TV, Radio Varaždin, Radio 105, mojzagreb.info, Hrvatski radio, Radio Prlek Slovenija, CMC, Vox Zadar, Hrvatski radio Čakovec i mnogi drugi.


Portal eMedjimurje.hr
dijeli šest karata za MEF. Vaš je zadatak da ispod članka napišete komentar, a prvih šest dobiva po jednu kartu koju podižu na svoje ime i prezime na ulazu uz predočenje osobnog dokumenta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije