Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO U Toplicama Sveti Martin održana priredba Mlade nade našeg kraja
Terca Art

ZAVRŠILI DANI TURIZMA

VIDEO I FOTO U Toplicama Sveti Martin održana priredba Mlade nade našeg kraja

Gromoglasni pljesak oduševljenih posjetitelja potvrđuje da u našem kraju itekako ima glazbenih talenata i da je pred njima svjetla budućnost

U Toplicama Sveti Martin, u kongresnoj dvorani tamošnjih termi, 25. kolovoza održala se priredba Mlade nade našeg kraja kojom su završili ovogodišnji Dani turizma u općini Sveti Martin na Muri.

Mlade nade oduševile u Toplicama Sveti Martin Fotogalerija

U organizaciji HKUU Sveti Martin uz potporu Turističke zajednice i Općine Sveti Martin na Muri nastupilo je preko tridesetak mladih glazbenih talenata iz Sv. Martina na Muri, Štrigove, Selnice, a i iz susjedne Slovenije. 

Nastupili su: Svetomartinske mažoretkinje, Noa Horvat, Lara Bogdan, Lucijan Novak, Mesarić Ivan, Juraj Vičević, Viktoria Brezarić, Neli Kutnjak, Fabian Petričević, Luka Jakopić, Tia Jaklin, Zodiac bend junior, Timotej Kocen, Vinko Jakopić, Lucija Babić, Leona Sabo, Kiara Horvat, Dora Hoblaj, Leonora i Larisa Kuqi, Kristina Kočila i Marta Tkalec, tamburaški sastav KUD-a „Sv. Jeronim“ Štrigova, Josip Brdar, Simon Herperger, Florijan Podgorelec te gosti iz Slovenije, mladi glazbeni sastav pod nazivom 'Kej si, de si'.

Gromoglasni pljesak oduševljenih posjetitelja potvrđuje da u našem kraju itekako ima glazbenih talenata i da je pred njima svjetla budućnost. Svim sudionicima uručene su zahvalnice i prigodni pokloni. Program su vodile Maja Bogdan i Karla Kralj

Na kraju programa okupljenima se obratio i načelnik općine Sveti Martin na Muri  Dražen Crnčec koji je svima zahvalio, posebno mladim glazbenim talentima i njihovim voditeljima na ustrajnosti i odabiru glazbe kao životnog puta kojim žele ići.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!