KUD Kotoriba 25. studenog organizira “Dramsku večer” za pomoć Fijolini

KUD Kotoriba u prostorima Doma Kulture u Kotoribi organizira u nedjelju, 25. studenog 2012. s početkom u 15 sati jubilarnu “Dramsku večer “.

Uz domaćina nastupiti će dragi gosti iz Sv. Križa Začretje. Manifestacija ima humanitarni karakter. Naime, dio prihoda od dobrovoljnih priloga posjetitelja donirati će se humanitarnoj udruzi “Fijolina” čija je osnovna djelatnost skrb o usvojenoj djeci nakon njihove 18. godine života ili izlaska iz udomiteljskih obitelji. Udio u programu imati će i članovi Udruge izvođenjem svojih izvedbi pjesama snimljenih za potrebe Udruge na prvom CD-u pod nazivom “Teta Liza i prijatelji”.

U holu Doma kulture biti će omogućena kupnja CD-a po cijeni od 50 kuna. Svojom kupnjom CD-a svaki će pojedinac biti evidentiran kao vrijedni donator.

Humanitarna udruga “Fijolina” osim novčanih sredstava prikuplja i odjeću, obuću, informatičku opremu, knjige, igračke i sl. Svi ljudi dobre volje koji žele darovati potrebite stvari za djecu neka se jave putem emaila predsjednik@fijolina.hr, fijolina@fijolina.hr. Sve donacije možete pratiti na web stranicama udruge “Fijolina”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije