Bojan Jambrošić u rodnom Čakovcu kao zvijezda spektakla “Footloose”

Bojan Jambrošić, koji igra jednu od glavnih uloga u spektakularnom mjuziklu “Footloose”, vraća se u rodni Čakovec nastupom u dvorani GOC-a 14. prosinca 2012. u 19 sati. Ovog prosinca tako će i Međimurci imati jedinstvenu priliku osjetiti dašak blagdanske čarolije kakvu može pružiti samo broadwayski mjuzikl.

U ”Footloose-u”, osim Bojana Jambrošića, sudjeluju i zvijezde kao što su Mario Valentić i Adam Končić te nekoliko izvođača iz televizijskog šoua SUPERTALENT: Antonia Barišić (upravo nominirana za Nagradu hrvatskog glumišta za ulogu Wendy Jo u mjuziklu “Footloose”) i Davor Lovrinić. Režiju i koreografiju potpisuje mladi Igor Barberić čiji hit mjuzikl Briljantin i nakon pet godina igranja puni dvorane u Zagrebu.

Za savršen glazbeni doživljaj pobrinuo se Michael Laangs – glazbeni direktor koji je došao s Broadwaya. Mjuzikl ”Footloose” već treću sezonu “trese” cijelu regiju zaraznom energijom, plesom i nezaboravnim kazališnim iskustvom. Ovu hrvatsku produkciju mjuzikla prepoznao je i pohvalio službeni Broadway a velika i nenadana potvrda njegove kvalitete nedavno je stigla i iz Hrvatskog društva dramskih umjetnika.

”Footloose” je, naime, nominiran za prestižnu Nagradu hrvatskog glumišta 2012. u čak tri kategorije (uključujući onu za najbolji mjuzikl), što je prvi put da je na ovaj način prepoznat profesionalni rad na mjuziklu napravljenom u potpunosti u samostalnoj i nezavisnoj produkciji. Tom je projekt B GLAD Produkcije, nezavisnog produkcijskog tima iz Zagreba, a u svijet je do sada lansirao mnoge mlade zvijezde.

Tako je glavna glumica Mateja Majerle, zahvaljujući iskustvu dobivenom radom u ovom hvaljenom projektu, ove godine upisala Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu te dobila nove uloge u respektabilnim kazališnim kućama, a dvije plesačice, Matea Hrustić i Dijana Didi Šokčić, zahvaljujući hrvatskom ”Footloose-u”, svoje su mjesto pronašle na svjetski poznatim elitnim akademijama u Londonu i Stuttgartu koje se ponose predavačima svjetskog glasa i time da polaznici gotovo odmah nakon završetka školovanja stupaju na vodeće svjetske pozornice.

Osim toga, svojom svevremenskom pričom bliskoj svim generacijama, mjuzikl je i inspiracija mladima. Tako su učenici Osnovne škole ”Gornje Vrapče” iz Zagreba nedavno počeli sa pripremama za svoju adaptaciju ”Footloose-a”. Jer ovaj mjuzikl pršti pozitivnom energijom mladih izvođača, nevjerojatnim pjevanjem, dinamičnom koreografijom i rasvjetom.

Ansambl ”Footloose-a”, jedinstvenog spektakla na ovim prostorima, predvođen Bojanom Jambrošićem u ulozi simpatičnog i nespretnog Willarda koji jako želi naučiti plesati, s nestrpljenjem iščekuje nastup u Čakovcu u kojem već vlada prava pomama za ulaznicama koje su postale najbolji Božićni poklon.

Osigurajte ih na vrijeme na nekom od sljedećih prodajnih mjesta od petka, 23. studenog: ČAKOVEC: ”Adriatours” (I. Mažuranića 2), ”Kompas” (Kralja Tomislava 14), ”Arcus Caffe” (Josipa Jurja Strossmayera 8); LUDBREG: ”Centrum Travel” (Matije Gupca 1A); PRELOG: ”Pizzeria Ro-Sa” (Glavna 41); VARAŽDIN: ”Rock Art Caffe” (Ulica Petra Preradovića 24).

Ove godine Božić u Čakovec stiže već 14. prosinca!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije