Konferencija za profesionalno usavršavanje engleskog jezika

HUPE (Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika) na čelu sa svojom predsjednicom, i to u drugom mandatu, prof. Ksenijom Rumorom iz Osijeka, uz uobičajene aktivnosti unose i novine u rad, a najnovija je mini konferencija za profesionalno usavršavanje profesora engleskog jezika.

– Uz već tradicionalnu godišnju konferenciju HUPE-a, koja se održava svake godine u travnju, prvi put organiziramo mini konferenciju pod nazivom “Informatička tehnologija – s tobom ili bez tebe?” (Teacher Development Mini-Conference: Information Technology – With or Without You?), koja će se održati od 25. do 27. siječnja 2013. u Opatiji – kaže prof. Rumora.

Predsjednica HUPE-a još dodaje kako će se skup sastojati od niza radionica, plenarnih predavanja i okruglog stola s moderatorom na temu Za i protiv uporabe računala u nastavi. Također, bit će organizirano niz izložbi, a izdavačke kuće predstavit će najnovija izdanja vezana uz poučavanje engleskog jezika kao stranog jezika. Predavači će biti Judy Copage, Duncan Christefellow, Aaron Gorsuch, Gergo Santha, Conrad Kellett, Raymond Kerr i Susanne Mordue, svi stručnjaci svjetskog glasa.

Na skup se pozivaju profesori engleskog jezika na svim razinama, od vrtića do škola i fakulteta, kao i predavači na tečajevima za odrasle osobe. Ako bude dovoljan broj zainteresiranih, organizirat će se subvencionirani prijevoz autobusom od Osijeka do Opatije. Svi zainteresirani mogu prijaviti radove – predavanje i radionice do 10. studenog, a svi koji žele sudjelovati na konferenciji, ako se prijave do 10. prosinca, platit će kotizaciju 200 kuna, što je niže od redovite cijene.

U organizaciji ovog skupa, ali i svih aktivnosti HUPE-a, prof. Rumora naglašava dobru suradnju s Britanskim savjetom iz Zagreba i Američkim veleposlanstvom u RH. Sve informacije i prijave za ovaj skup mogu se pronaći na mrežnim web stranicama udruge HUPE. Zainteresirani profesori i učitelji engleskog jezika iz Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije mogu dodatne informacije o prijevozu u Opatiju dobiti kod predsjednice podružnice prof. Željke Novak na email: zizi2107@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije