Načelnik Moharić primio i nagradio zlatne Mažoretkinje Goričana

Nakon izvanrednih rezultata postignutih u francuskom gradu Selestatu na europskom prvenstvu, općinski načelnik Mario Moharić protekle subote priredio je prijem za zlatne Mažoretkinje Goričana na kojem su podijeljena priznanja i medalje.

Načelnik je još jedanput čestitao mažoretkinjama i njihovoj trenerici na velikom uspjehu u francuskom gradu Selestatu gdje su pobijedivši najbolje europske sastave osvojile zlato za tradicionalni mažoret ples i srebro za solo s rekvizitima koje je osvojila Maja Blažić.

Svojim uspjesima one ne promoviraju samo svoj Goričan, već promoviraju i Međimursku županiju, a povrh svega svoju zemlju. Spomenuo je da se u Međimurskoj županiji i u Zagrebu zalaže da se u 2013. godini počne sa izgradnjom sportske dvorane, kako bi se i njima poboljšali uvjeti treniranja.

Zaželio im je još ovakvih uspjeha, obećao još veću financijsku općinsku potporu i zahvalio svim sponzorima, a posebno njihovim roditeljima koji svojim financijskim i drugim izdvajanjima puno doprinose ovakvim velikim uspjesima.

U ime mažoretkinja, trenerica Katarina Vahtarić-Lovrenčak zahvalila je općini na svekolikoj potpori koju pruža mažoretkinjama i na lijepo organiziranom dočeku iz Francuske. Napomenula je kako je uz ove uspjehe na natjecanjima, vrlo važno da djeca odrastaju u sportskom duhu koji im širi prijateljstva i pruža zdravo odrastanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije