Zabranjeno Pušenje u čakovečkom Paladinu rastura 20. listopada!

Legendarni rock`n`roll sastav iz BiH koji posljednjih trideset godina neprestano stvara, svira i osvaja publiku diljem Slovenije, Srbije, BiH, Hrvatske i šire, nakon osam godina dolazi počastiti čakovečku publiku svojim nastupom u Caffe baru Paladin 20.10. s početkom u 21 sat.

Posljednji nastup grupa je održala u Čakovcu početkom jeseni 2004. godine u Parku Starog grada.  Bend koji je nastao 1980. godine od skupine klinaca koji su išli zajedno u gimnaziju u Sarajevu, dijelili ulicu i svirali u garaži, trenutno iza sebe ima dugu i bogatu karijeru.

Od posljednjeg koncerta u Čakovcu izdali su studijske albume ” Hodi da ti čiko nešto da” 2006. godine i ” Muzej revolucije” 2009. godine, koji je objavljen na obljetnicu Oktobarske revolucije 07.11.2009. te live album ” Live in St. Louis” 2004.  i kompilaciju  “Ultimate Collection”.

Impozantna brojka od devet studijskih albuma, tri kompilacije i dva live albuma, nam sigurno može potvrditi da su jedno od najpoznatijih glazbenih imena ovih prostora. Uopće ne sumnjamo da će trenutna postava ” Zabranjenog Pušenja” koju čine Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf) i Klo (Dejan Orešković), 20.10. u Caffe baru Paladin priuštiti svojim fanovima koncert za pamćenje.


Pretprodajna mjesta

Caffe bar Paladin, Čakovec
Caffe bar Flash, Čakovec
Bar Plaza, Varaždin

Cijena ulaznice je 50,00 kuna, a na dan koncerta 60,00 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije