Šenkovec: U Knjižnici i čitaonici održana kreativna radionica

U petak, 28. rujna u Knjižnici i čitaonici Šenkovec održana je kreativna radionica gdje su mladi iz Šenkovca imali prilike naučiti osnovnu salvetnu tehniku, popularnog naziva decoupage, pod vodstvom Davorke Štrukelj, predsjednice udruge Optimizam, ujedno i novozaposlene preko javnih radova u Općini Šenkovec na poslovima osmišljavanja i organiziranja programa za mlade. 

Decoupage je popularna tehnika ukrašavanja materijala kao što su  drvo, porculan, svijeće ili limenke. Udruga Optimizam organizirala je spomenutu radionicu s ciljem da se konkretnim primjerom pokaže dobra suradnja između jedinica lokalne uprave i neprofitnog sektora te da se ukaže na važnost i potrebu djelovanja mladih u aktivnostima lokalne zajednice.

Sudeći po osmjesima i ugodnom razgovoru za vrijeme oslikavanja limenki koje će kasnije poslužiti kao spremnik za olovke ili nešto slično, mladi su zaista uživali. Najsimpatičniji među prisutnima ipak je bio Nino Siljanoski, mladić koji je vrlo kreativno i predano pristupio ovom zadatku i dobio pohvale voditeljice Štrukelj za najbolji rad.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije