Članovi UDVDR-a Šenkovec pomogli bolesnom Ivanu

Članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – ogranak Općine Šenkovec teško bolesnom Ivanu Vidoviću iz Ksajpe u Šenkovcu poklonili su radni stol i stolicu, novcem prikupljenim od humanitarne tombole.

Podsjetimo, povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, UDVDR iz Šenkovca organizirala je sportske susrete “Lehkec-Toplek” na kojima su prisutni sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli, pomagali teško bolesnom Ivanu. Prikupljeno je oko dvije tisuće kuna.

Delegacija od nekoliko članova Udruge na čelu s Darkom Lajtmanom, predsjednikom Udruge, ovih je dana organizirala posjet obitelji Vidović i iznenadila Ivana prigodnim poklonom. Ivan, naime nije u mogućnosti odlaziti u školu pa prima posjete učitelja u svom domu. Ovaj će mu poklon svakako biti od velike pomoći  kod učenja i savladavanja informatičkog gradiva na računalu.

– Ivanov otac član je naše Udruge pa smo u cijelosti upoznati sa teškom situacijom u njihovoj obitelji. Nismo mogli ostati ravnodušni, a da ne učinimo nešto što bi im moglo biti od koristi. Troškovi liječenja su vrlo visoki, a Ivan ima i dvije sestre.

Sestra Ivana studira u Križevcima i još ovisi o roditeljima. Sretni smo uvijek kada možemo pomoći, a naročito ovako divnim i vrijednim ljudima- izjavio je Darko Lajtman, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata, ogranak Općine Šenkovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije