Prijavite se na radionice u sklopu projekta “Osobe. Žene. Prijateljice.”

Slijedeća aktivnost koju Udruga Zora provodi u sklopu projekta “Osobe. Žene. Prijateljice.” su interaktivne radionice namijenjene svim djevojkama i ženama. U dva ciklusa po dvije radionice sudionice će učiti o suradnji, timskom radu, ženskim pravima, nenasilnoj komunikaciji i osobnom osnaživanju.

Na vlastitom primjeru, steći će nova znanja i vještine koje će im koristiti u svakodnevnom životu. Osnažiti će se kao žene, postati vidljive u našoj lokalnoj zajednici te stvoriti temelje za međusobno prihvaćanje i povjerenje. Sudionice će nakon radionice sudjelovati i u radionici izrade foto-stripa.

Projekt “Osobe. Žene. Prijateljice.” bavi se osnaživanjem djevojaka i žena Hrvatica i Romkinja iz Međimurske županije, u cilju osobnog i grupnog osnaživanja, razumijevanja vlastitih ženskih prava i mogućnosti, suzbijanju diskriminacije i predrasuda. Projekt provodi Udruga Zora u suradnji sa Učeničkim domom Graditeljske škole Čakovec, a financijski ga je podržala i Švicarska Ambasada u Republici Hrvatskoj.

Tema prve radionice je Suradnja, timski rad i nenasilna komunikacija, a druge Ženska prava, Osobno i grupno osnaživanje. Prva grupa imati će radionice prijepodne od 8-12 sati u utorak 16.10.2012 te u srijedu 24.10.2012. od 8-12 sati. Druga grupa imati će radionice poslijepodne od 14-18 sati u srijedu 24.10.2012. te u četvrtak 25.10.2012. Sudjelovanje na oba dana radionice je obavezno. Radionice se održavaju u dvorani zgrade Stari Hrast, Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, a edukatorica je Marina Kolar.

Prijave traju do 05.listopada ili dok se ne popune grupe. Broj sudionica je ograničen. Sudjelovanje na radionicama je besplatno. Prijaviti se možete telefonski na 040 395 344 (Filipa Blažon) ili pak koristeći on-line prijavnicu koju možete naći i web stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije