Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO Međimurka Zsa Zsa ima hit za Božić: Glas joj je anđeoski!
Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska Mariah Carey

VIDEO Međimurka Zsa Zsa ima hit za Božić: Glas joj je anđeoski!

Popularna hrvatska pjevačica Zsa Zsa, legenda hrvatskog repa Marin Ivanović Stoka i popularni JoomBoosov youtuber Matija Lazarević LayZ snimili su novu božićnu pjesmu koju ćete slušati cijelih blagdana

Premijerno je samo na JoomBoos YouTube kanalu možete čuti pravi blagdanski hit 'Božić je' koju je Stoka snimio s JoomBoosovcima, hrvatskom Mariah Carey - Zsa Zsom iz Pušćina i koji će vam unijeti toplinu u dom ovih blagdana! A to je bio i cilj, potaknuti zajedništvo i mir, kaže Stoka.

- Oduvijek mi je bila želja napraviti lijepu božićnu pjesmu u suradnji sa ženskim vokalom, a budući da je moja supruga veliki fan Zsa Zse i njenog načina pjevanja, rekla je - moraš snimiti stvar s njom! Njen vokal dao je posebnu nježnost pjesmi, podsjeća me na Mariah Carey, a moja omiljena blagdanska pjesma je baš njezina "All I Want For Christmas Is You" - objašnjava Stoka, pišu 24sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spot za pjesmu koji možete pogledati sniman je na nekoliko lokacija u Zagrebu, a atmosfera je bila topla i jako lijepa, slažu se svi koji su sudjelovali! - Snimali smo na više lokacija po Zagrebu, a na svakoj smo htjeli dočarati čarobni duh Božića u gradu. Jedna od lokacija bio je lijepo uređeni stan, a na setu su mi se pridružili svi JoomBoos-ovci. Poruka pjesme je ljubav, mir i pozitiva - dodaje Stoka.

Kad poslušate pjesmu, upravo ćete takvu poruku i čuti!

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Vezani članci

Reci što misliš!