Vijesti / Društvo
Društvo
USR Sport za sve iz Plešivice organizira tradicionalnu kestenijadu
S.Mesarić

kestenijada

USR Sport za sve iz Plešivice organizira tradicionalnu kestenijadu

Svi koji dođu na plešivičku kestenijadu bit će ponuđeni pečenim kestenima, specijalitetima s roštilja i kotlića te ih očekuju brojna iznenađenja

Plešivica organizira tradicionalnu i najspektakularniju kestenijadu u ovom dijelu domovine. Kestenijada u sklopu koje će biti obilježen Svjetski dan pješačenja je u subotu, 13. listopada 2018. s početkom u 13 sati na TRIM stazi u Plešivici, destinaciji koju je svojevremeno Franjo Škvorc s briljantnom ekipom, katapultirao u samu orbitu turističkih odredišta ovog dijela Europe koju je u davno vrijeme pohodila Carica Marija Terezija, a u novije i Zlatko Mateša.

Svi koji dođu na plešivičku kestenijadu bit će ponuđeni pečenim domaćim kostanjima ili kestenima, specijalitetima s roštilja i kotlića te neusporedivim moštom plešivičkih gorica i brajdi.

Zabaviti i zaplesati ćete moći uz sastav Music Bridge, a Oldtimer klub Međimurje predstavit će ergelu fičeka. Domaćini organiziraju i tombolu, odbojku na pijesku, mali nogomet, viseću kuglanu i bajkovito pješačenje egzotičnim krajolikom.

Bude li u subotu loše vrijeme, priredba će se održati idući dan, u nedjelju, 14. listopada u isto vrijeme i na istom mjestu.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!