Postanite član Udruge “Optimizam” iz Šenkovca!

Udruga za unapređenje i razvoj civilnog društva “Optimizam” iz Šenkovca poziva vas da učlanjenjem u Udrugu učinite nešto za sebe i svoj osobni razvoj te da pridonesete kvaliteti svog života i razvoju lokalne zajednice.

Udruga “Optimizam” za svoje članove organizira kreativne radionice, humanitarne akcije, različita druženja i manifestacije, praktične radionice, izlete, seminare i predavanja. Zahvaljujući  ravnateljici Knjižnice i čitaonice Šenkovec Božici Mezga koja je prepoznala rad i aktivnosti Udruge, sastanci i radionice će se održavati svake subote u prostoru Knjižnice i čitaonice Šenkovec u vremenu od 19.00 do 21.00 sati. Prva radionica je u subotu, 15. rujna.

Svi zainteresirani informacije mogu dobiti na email: optimizam.udruga@gmail.com, na njihovoj stranici ili putem mobitela 098 963 2727 (predsjednica Davorka Štrukelj). Predsjednica Štrukelj poručuje svima koji možda  žele naučiti ili savladati neku kreativnu tehniku, a ne žele biti članom Udruge “Optimizam” da se mogu javiti  individualno, pa će se organizirati radionice neovisno o aktivnostima Udruge.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije