Premijera filma “Wonders of Croatia” u Svetom Martinu na Muri

U Spa & Sport Resort Sveti Martin održana je premijera filma “Wonders of Croatia” koji autorski potpisuje novinarka i producentica Ashley Colburn i velika promotorica Hrvatske u svijetu. Ashley je 2010. godine za svoju reportažu iz Hrvatske “WOW Croatia” nagrađena Emmy-ijem, najprestižnijom nagradom američke televizijske struke.

“Wonders of Croatia” njezin je drugi projekt u Hrvatskoj. Serijal je sniman u sedam hrvatskih regija te uskoro očekuje svoje emitiranje na HTV-u u sedam jednosatnih emisija. Za potrebe premijere u Svetom Martinu sadržaj je bio sumiran u film u trajanju od 1 sata i 15 minuta.

Događaj je održan kao kino pod zvijezdama. Na hotelskoj terasi restorana Mira okupilo se stotinjak uzvanika koji su na kraju filma autoricu filma nagradili velikim pljeskom.

Ashley je na osebujan način ispričala priču o Hrvatskoj sama sudjelujući u brojnim akcijama u dokumentarcu: jahala je magarca, igrala vaterpolsku divlju ligu, radila rapsku tortu, pretakala vino i još mnoge druge stvari. Dokumentarac je napravljen na zanimljiv i dinamičan način i toplo ga preporučamo kada krene krajem kolovoza na Prvom programu HTV-a.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije