Prvi hrvatski koncept novog iPhonea nastao u Međimurju!

Već smo ranije viđali razne ideje kako bi nova generacija iPhonea mogla izgledati, no niti jedan od njih nije stigao iz Hrvatske, točnije iz Međimurja – do sada.

Kako javlja Zimo.co, web i grafički dizajner Mihael Kovačić stiže iz Čakovca i prvi je Hrvat koji je izradio svoje viđenje novog iPhonea. Bilo da se on zvao iPhone 5, novi iPhone ili nešto treće, Mihael je zamislio novi Appleov uređaj s nešto većim ekranom nego što kažu posljednje glasine, revolucionarnim mogućnostima te moramo priznati da izgleda jako dobro, zapravo puno bolje od većine koncepata.

U ovom konceptu ugrađena je 12 MP kamera, dok sam uređaj ima 256 GB memorije, 4G, WiFi, HDMI i naravno iOS 6 operativni sustav – koji svakako stiže na jesen.

Iako je ovo prvi hrvatski koncept iPhonea, Mihael već iza sebe ima puno odlično određenih projekta, koji možete pogledati na njegovoj službenoj stranici, no jedan nam je svakako zapeo za oko. U svibnju je portal “Jasam.hr” i “Moj Posao” odradio intervju s Mihaelom, koji je predstavio odličan dizajnerski CV paket, te koji bi mogao pomoći mnogima da lakše dođu do posla.

Također, vrlo zanimljiva je ideja s vizitkom tj. interaktivnim ključem weba, no više o tome pročitajte na jasam.hr.

No vratimo se mi na iPhone. Na slikama je osim značajka i koncepta novog iPhonea, Mihael napravio i zanimljivu usporedbu između iPhonea 4S i “iPhonea 5″ gdje se jasno vidi da je sam uređaj smanjen, a zaslon znatno veći. Hoće li ili ne Apple objaviti ovakav iPhone pokazat će vrijeme, točnije 12. rujan, ako je vjerovati glasinama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije