U Mihovljanu osnovana Udruga mladih

Početni razgovori o osnivanju Udruge mladih Mihovljan započeli su prije tri mjeseca, a dok su prikupili svu potrebnu papirologiju proteklo je i šest mjeseci. Skupilo se 25 aktivnih članova, a svakim danom ta brojka raste jer dolaze novi.

Ideja o osnivanje udruge došla je sasvim slučajno i to razgovorom kako u Mihovljanu ima jako puno mladih, a da se međusobno ne poznaju te prvenstveno zbog poboljšanja kvalitete društvenog života mladih, razvoj i unapređivanje društvenih sadržaja u Mihovljanu, poticanje druženja (nogomet, bejzbol, društvene igre..) i bolje suradnje među mladima.

U udruzi se nadaju kako će njihov rad podržati i ostale mjesne udruge i vesele se zajedničkoj suradnji, kao i suradnji s ostalim srodnim udrugama u Međimurju. Okupljaju mlade od 12 do 30 godina i ovim putem ih pozivaju da se bar na tren maknu od kompjutera i nauče neke nove aspekte života, druženja u prirodi, razgovora uključivanjem u rad udurge.

Svakog četvrtka igraju društvene igre u mihovljanskom domu, prema dogovoru igraju bejzbol i nogomet, a nedavno su imali kukuruz party.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije