Državni susret djece hrvatskih branitelja

Od 28. do 31. kolovoza u dječjem odmaralištu “Vladimir Nazor” u Savudriji održani su Državni susreti djece hrvatskih branitelja pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja. Na susretima je sudjelovalo oko 500 djece iz čitave Hrvatske. 

Našu županiju predstavljalo je 21 dijete članova Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata, koji su pravo nastupa stekli svojim rezultatima na Županijskim susretima održanim u lipnju u Zasadbregu. Sva djeca su postigla zavidne rezultate u svim disciplinama u kojima su nastupali i dostojno zastupali naše Međimurje, a za svoj trud su nagrađeni medaljama.

Prva mjesta i zlatne medalje osvojili su Josip Dominić iz Čakovca i Tomislav Radmanić iz Donje Dubrave u stolnom nogometu, Ivan Hajdinjak iz Donje Dubrave u elektronskom pikadu i Martina Zadravec iz Zasadbrega u likovnoj radionici.

Druga mjesta i sreberne medalje osvojili su Petar Jakupak i Domagoj Haramija iz Donje Dubrave, Dominik Haramija i Emil Kovač iz Donje Dubrave u stolnom nogometu, Ninoslav Juras iz Ivanovca u elektronskom pikadu i Ema Gunc iz Mihovljana u modeliranju.

Treće mjesto i brončane medalje osvojili su Luka Zadravec iz Zasadbrega u elektronskom pikadu i Mirna Vibovec iz Mihovljana u likovnoj radionici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije