Adventsko podrumarenje četvrtkom u Podroomu uz grupu Vertigo

Uoči postojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, adventskog odbrojavanja i svega ostaloga, čini se potpuno prikladnim da podrumarenje bude predstavljano u pravom predblagdanskom ugođaju. Adventsko podrumarenje je uvod u sva ostala podrumarenja koja smo spremili za prosinac. To znači da svaki tjedan imamo odličnu ponudu gdje će se na pozornici izmjenjivati različiti bendovi i tamburaši. Vinska ponuda je jednako raznovrsna, u ponudi će biti najkvalitetniji domaći vinari i njihovi autohtoni proizvodi.

Adventsko podrumarenje će proći u znaku slatkih vina, a možemo vam otkriti da uz degustaciju za sve goste spremamo pregršt nagradnih igara a pobjednike ćemo nagraditi prikladnim nagradama. Odlučili smo okupiti prave vinske entuzijaste te predstaviti najpoznatija domaća vina.

U četvrtak 12. prosinca  svi prisutni mogu degustirati vina iz Vinske kuće Dvanajščak – Kozol, na degustacijskom stolu naći će se čak četiri sorte slatkog vina koje gosti mogu kušati tijekom večeri. Uz podrumarenje posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, dogovoren je i zabavni program, odnosno nastup tamburaške skupine Kumovi čiji je zadatak da s odličnom svirkom upotpune cijeli doživljaj.

Pošto nam je glavni cilj da naši gosti svaki četvrtak uživaju u najboljoj ponudi, uz klasičan program u četvrtak će nas na pozornici zabavljati grupa Vertigo. Pozivamo Vas da nam se pridružite i uživate u jedinstvenoj vinskoj ponudi Vinske kuće Dvanajščak – Kozol. Sve posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, kao i do sada… Stoga, skupite društvo i budite i vi dio predblagdanske čarolije uz adventsko podrumarenje.


Live nastup Aucostic Soulsa

Datum održavanja: 11. 12. 2013. – 21 sat

Nakon vrlo uspješnog prošlog nastupa Acoustic Soulsa, možete biti sigurni da će ova srijeda biti jednako dobra, očekuje vas ugodan ambijent i odlični glazbenici tj. gitaristički duo. Pozivamo sve goste koji ih do sada nisu imali prilike vidjeti u živo, da ovoga puta to nikako ne propuste!

Za one koji ne znaju, Acoustic Souls glazbeni je dvojac iz Đakova kojega čine Tomislav Lasica (vokal i gitara) i Vjeko Bear Valetić (vokal i gitara). Okupio se zajedno ponukan željom da ponudi kvalitetan i širok repertoar domaćih i stranih hitova velikog broja glazbenih pravaca (pop, rock, soul, blues, country…).


Riječi band Keops ponovno u Podroomu

Datum održavanja: 13. 12. 2013. – 21 sat

Riječki bend Keops gostuje u petak 13. prosinca u Podroomu u Čakovcu nakon skoro godinu dana od njihovog prošlog nastupa. U međuvremenu se bend koji je dočekan sjajnim reakcijama publike i kritike gostovao u klubovima diljem Hrvatske promovirajući svoj album.

Sjajni mladi glazbenici osim tipičnih ljubavnih tema, sviraju i pjesme rock sadržaja što ih može sasvim opravdano svrstati u “nasljednike” rock velikana poput Prljavog kazališta, Atomskog skloništa. Reakcije na njihov prošli koncert su bile odlične pa zato nemojte propustiti koncert na kojem će bend publiku zabavljati puna dva sata uz domaće i strane hard rock hitove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije