Humanitarna udruga Fijolina proslavila je dvije godine svog rada!

Humanitarna udruga Fijolina u restoranu Terbotz proslavila je dvije godine svog rada  u petak, 21. ožujka u malom okruženju ljudi koju čine ovu Udrugu zaista posebnom, uz pjesme Tamburaškog sastava Kumovi.

Tijekom 2013. Udruga je postigla mnoge rezultate na koje je zaista ponosna. 

Od toga možemo spomenuti koncert u Gornjem Mihaljevcu “Srcem za Fijolinu” na Danima Lipe kojim je prikupljeno 4.720,00kn, zatim božićni koncert na Mesapu u Nedelišću “Svjetlost na zajedničkom putu” u suradnji s Udrugom hrvatskih branitelja domovinskog rata liječenih od PTSP-a, Udrugom dragovoljaca i veterana domovinskog rada RH te Športskim ribolovnim društvom Amur Nedelišće kao inicijatorima i suorganizatorima na kojem je prikupljeno 9.357,29 kuna za nabavku novog kombi vozila za djecu s posebnim potrebama, koja su smještena u Dnevnom boravku “Dr. Antun Bogdan” Čakovec.

Ovdje možemo spomenuti i promociju drugog glazbenog cd-a pod nazivom “Fijolina i Ivač – Pjesme u odijelu u kravati” čija promocija je održana točno prije godinu dana, na prvi rođendan Fijoline. Ne smijemo zaboraviti ni koncert Komedije u Zagrebu, kao ni sudjelovanje na Porcijunkolovom.

Kako je vizija osnivača Fijoline bila da mladi preuzmu vodstvo, službeno su predstavljeni novi podpredsjednici Udruge Fijolina, koji su vodstvo zaslužili na temelju svog marljivog rada i volje koju su pokazali tijekom svih aktivnosti rada Udruge – Ksenija Miklin i Matija Bogdan.

Posebna zahvala posvećena je Nenadu Peršaku i Ljiljani Marcinjaš kao osnivačima i Vladimiru Koširu-Tonki koji je zaslužan za organizaciju koncerata u tehničkom smislu. Velika hvala i svim aktivnim članovima koji su srce Fijoline, a i svim izvođačima i bendovima koji su svojim pjesmama uljepšali humanitarne koncerte te novinarima koji su Udrugu podržali kroz svoje medije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije