Zaklada solidarnosti Katruža dodijelila nove pomoći

Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti “Katruža” 26. srpnja održao je svoju 115. sjednicu, šestu u ovoj godini. Dodijeljeno je pet pomoći u iznosu od cca. 20 tisuća kuna.

Pomoći su dodijeljene podnositeljima zahtjeva – djetetu iz Dragoslavca za provođenje rehabilitacije terapeutskog jahanja u iznosu od tri tisuće kuna, podnositeljici zahtjeva- djetetu iz Orehovice za kupnju lijeka u iznosu od cca. 200 kuna, podnositeljici zahtjeva iz Kotoribe za kupnju lijeka u iznosu od cca. 3.700 kuna, podnositeljici zahtjeva iz Nedelišća za kupnju lijeka u iznosu od cca. 12.300 kuna i podnositeljici zahtjeva iz Strahoninca – djetetu za kupnju lijeka u iznosu od cca. 800 kuna.

Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti ” Katruža” u ovoj godini dodijelio je pomoći u iznosu od 116.700 kuna. Iz Zaklade zahvaljuju građanima, tvrtkama, ustanovama, udrugama, općinama i gradovima koji godinama podržavaju njezin rad te pozivaju sve koji su u mogućnosti da uplatom članarine ili donacije omoguće da i dalje mogu pomagati onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije