Sigurno “Ljeto u gradu Zrinskih” uz zaštitare Alzas-Alarmsa

Jedno od najvećih događanja ove godine u gradu Čakovcu je svakako ”Ljeto u gradu Zrinskih” koje je i ove godine privuklo mnoštvo publike i znatiželjnih šetača po zidinama Starog grada u Čakovcu.

Uz mnoštvo događanja i održavanja svakojakih koncerata u nekadašnjem jezeru dvorca Zrinskih, nije moglo proći bez sada nezaobilaznih čuvara reda i discipline djelatnika Alzas – Alarmsa. To je ekipa koja se već godinama, točnije sve od početka organizacije ”Ljeta u gradu Zrinskih” TZ Grada Čakovca angažira za praćenje svih događanja.

Iz godine u godinu sve su uhodaniji i spremniji za dano-noćno čuvanje opreme, tribine i drugo. Najčešći problem rade maloljetnici koji se u večernjim satima skupljaju u čakovečkom parku na klupicama gdje ispijaju alkohol te zatim kreću u ”renoviranje” parka.

Djelatnici Alzas-Alarmsa poznati su po svojoj disciplini i zabilježe svaki događaj uništavanja imovine odmah na licu mjesta te isti sankcioniraju. Iz Grada ih sve više angažiraju jer svojim izvješćima obuhvaćaju i najmanje detalje kao i same počinitelje za što su potrebni dano-noćni obilasci.

A posjetitelji na ”Ljeto u gradu Zrinskih” su svakako sigurniji i opušteniji uz odličnu glazbu koja se čuje iz nekadašnjeg jezera dvorca Zrinskih. Svi se nadamo da će jednom doći na red i izvješće bez zabilješki, što bi značilo da se konačno stalo na kraj uništavanju imovine u čakovečkom parku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije