FOTO Kultura u službi humanosti: Matko i Andro za ‘Neizlječive’

Jučer navečer, 16.ožujka u zgradi Scheier u Čakovcu dugo se pljeskalo. Pet puta su na ‘bis’ pred prepunu dvoranu gledatelja izašli Matko Buvač i Andro Damiš.

Zahvalni gledatelji su ih zvali kako bi im odali dužni i zaslužni pljesak za kvalitetno izvedenu predstavu ‘Pun kufer’, autorice Kristine Šebih i u režiji Barbare Rocco te da bi im zapljeskali za humanu notu koju su iskazali jer su predstavu izvodili za udrugu Pomoć neizlječivima za koju su gledatelji na ulazu u dvoranu davali dragovoljne priloge.

Na kraju predstave na pozornicu je došla mr. Renata Marđetko, predsjednica udruge ‘Pomoć neizlječivima’, uputila riječi zahvale svima koji su ovu večer odvojili za humanu notu, a glumcima je uručila prigodno priznanje kazavši kako su ovi mladići pokazali duboku notu humanosti pruživši ruku onima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije.

Dodala je kako je to i ne čudi jer je Andrina majka Štefica članica, volonterka koja je također stala u službu udruge. Predstava je izvedena i povodom prve godine postojanja ‘Kontrast Teatra’ čiji su osnivači upravo Andro i Matko, prvi profesionalni međimurski glumci i lutkari.

Duboki naklon mladićima, pred njima je svjetla kazališna budućnost, a jučerašnjom večeri pokazali su da su više od glumaca i lutkara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije