BOGRAČFEST

FOTO Vidovski zlatari osvojili zlatnu plaketu na Bogračfestu Lendava 2024!

Tim Vidovskih zlatara predvodio je glavni kuhar Mario Horvat

Donji Vidovec se može pohvaliti novim velikim uspjehom – Vidovski zlatari osvojili su zlatnu plaketu na ovogodišnjem Bogračfestu Lendava 2024. Ovaj prestižni kulinarski događaj okupio je 117 ekipa iz raznih zemalja, a tim zlatara iz Donjeg Vidovca pokazao je svoje vještine i ljubav prema kulinarstvu.

Tim Vidovskih zlatara predvodio je glavni kuhar Mario Horvat, uz vrijedne pomoćnike Nenada, Dražena i Josipa Lukšu. Njihove supruge – Lidija, Anica, Edita i Zlatica – pružile su potporu timu, a također su bile zadužene za uređenje okoliša te izložbeni paviljon posvećen starom zanatu ispiranja zlata. Prezentacije ispiranja zlata privukle su velik broj posjetitelja, a cjelokupna atmosfera bila je ispunjena veseljem i uzbuđenjem.

Osim što su očarali posjetitelje svojim kulinarskim umijećem, članovi zlatarskog tima pridonijeli su i stvaranju odlične atmosfere. Vrhunac dana bio je proglašenje pobjednika, gdje su Vidovski zlatari saznali da su osvojili zlatnu plaketu u konkurenciji 117 ekipa. To je bio trenutak pun emocija i ponosa za sve članove tima i njihove simpatizere koji su ih došli podržati.

Iako je zlatna plaketa zasluženo završila u rukama Vidovskih zlatara, titulu najboljeg bograča osvojila je ekipa iz Termi Lendava. Ipak, Vidovski zlatari vraćaju se kući sa srcima punim ponosa i glavama punim novih ideja za buduće kulinarske izazove.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije