Belica na malim ekranima

DOBRO JUTRO, HRVATSKA Članovi KUD-a Belica i Udruge žena Belica predstavit će se na subotnje jutro

Uključite se u program i postanite dijelom priče koja povezuje tradiciju i suvremenost, ruralno i urbano, i to sve u emisiji koja već desetljećima okuplja i informira hrvatske gledatelje

Ove subote, 24. kolovoza, u 10:20 sati, ne propustite jedinstvenu priliku da na programu Hrvatske radio televizije 1 (HRT1) u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska“ upoznate bogatu kulturnu baštinu Općine Belica! Članovi Kulturno-umjetničkog društva Belica, zajedno s članicama Udruge žena Belica i načelnikom Općine, Zvonimirom Taradijem, predstavit će se hrvatskoj javnosti kroz živopisni prikaz tradicionalnog običaja žetve i tradicionalna jela.

KUD Belica, poznat po svojoj posvećenosti očuvanju narodnih običaja, donijet će u studio dašak prošlih vremena kroz autentične raskošne nošnje i vjerno prikazanu žetvu. Ova prigoda bit će idealna za sve koji žele saznati više o kulturi i tradiciji našeg kraja, a posebno za one koji cijene trud u očuvanju narodnog blaga.

Uz ‘kudače’, svoju ulogu imat će i vrijedne članice Udruge žena Belica, koje će predstaviti svoje aktivnosti i doprinos očuvanju lokalnih običaja, ali i jela. Također, načelnik Općine Belica, Zvonimir Taradi, govorit će o razvoju općine, njezinim planovima za budućnost i manifestacija od značaja za lokalnu zajednicu.

Pozivamo vas da se pridružite ovom posebnom prijenosu i podržite naše Beličane u njihovom nastojanju da širom Hrvatske prenesu ljepotu i bogatstvo našega kraja. Uključite se u program i postanite dijelom priče koja povezuje tradiciju i suvremenost, ruralno i urbano, i to sve u emisiji koja već desetljećima okuplja i informira hrvatske gledatelje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije