MOĆ ŽENA

UDRUGA ŽENA BELICA Održale redovnu skupštinu kojom su zaključile 15 godina aktivnosti

U petak, 9. veljače 2024. godine, Udruga žena Belica održala je svoju redovnu godišnju skupštinu, okupivši svoje članice kako bi pregledale proteklu godinu i postavile smjernice za naredno razdoblje

Predsjednica udruge, Radojka Taradi, okupljenim članicama i gostima, predstavila je detaljan pregled svih aktivnosti koje su članice provodile tijekom 2023. godine, te iznijela planove za 2024. godinu.

Tijekom proteklih 15 godina, članice Udruge žena Belica aktivno su sudjelovale u gotovo svim općinskim manifestacijama i vjerskim događanjima, pridonoseći time bogatstvu kulturnog i društvenog života u Belici. Gospođa Taradi zahvalila je Općini Belica te svim članicama i prijateljskim udrugama i ustanovama s kojima surađuju. Osim sporta i rekreacije koje članice prakticiraju tijekom cijele godine, Udruženje se ističe i po svojem humanitarnom radu. Članice redovito sudjeluju u aktivnostima na županijskoj razini ili organiziraju samostalne humanitarne akcije kako bi prikupile donacije za potrebite.

Jedan od ključnih načina na koji Udruga žena Belica prikuplja sredstva za svoje humanitarne i druge aktivnosti je prodaja vlastitih ručno izrađenih predmeta, no tu je i Općina Belica na čelu s načelnikom Zvonimirom Taradijem koja također financijski prati njihov rad. Njihovi radovi, kao što su čipkasti stolnjaci, naštikani fertufi, umjetno cvijeće te različiti dekorativni predmeti, privlače ljude koji cijene ručni rad i originalnost. Svaki predmet je unikatan i izrađen s ljubavlju, čime dodatno naglašava vrijednost njihovog rada.

Priznanja za 10 godina aktivnosti

Na kraju redovne skupštine, članice su izvele skeč “I tak je to nekak je“, koji je na humorističan način prikazao skupinu žena u “grupnoj terapiji za jezike“, što je nasmijalo prisutne i dodatno obogatilo atmosferu skupštine.

Udruga žena Belica nastavlja svoj rad s istim entuzijazmom i predanošću te se veselimo budućim aktivnostima koje će obogatiti kulturu života u njihovoj Belici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije