Željko Joksimović ispunio sva očekivanja na varaždinskom koncertu

Iako je zadnjih nekoliko dana zauzet koncertnim aktivnostima i zbog toga stalno na dugim putovanjima, Željko Joksimović sinoć je varaždinskoj publici priredio pravi koncertni spektakl, baš kakav je i najavljivao.

Kako je rekao, za vrijeme vožnje prema Varaždinu u automobilu je malo odmarao i punio baterije za jučerašnji nastup, ali čim je ušao u dvoranu i pozdravio svoje mnogobrojne obožavatelje, osjetio je navalu pozitivne energije zbog koje je i zaboravio na umor.

Dio atmosfere iz Arene u Varaždinu

Koncert koji je trajao skoro dva sata, popunila je odlična video produkcija zbog koje smo se svi zajedno osjećali kao da samo na koncertu neke svjetski poznate zvijezde.

Željko Joksimović publiku je bacio u trans svakom svojom pjesmom, i iako je već i sam navikao na takvu reakciju na svojim koncertima, ipak je i sam sinoć ostao jako iznenađen. Već na prvim taktovima pjesme ‘Nije ljubav stvar’ publika je ‘preuzela’ pjesmu i od prvog do zadnjeg stiha otpjevala cijelu pjesmu.

Pokušavao se Joksimović povremeno ‘ubaciti’ u izvedbu, ali shvatio je da pored takve publike ipak nema šanse. Na kraju pjesme, publika je tražila da još jednom ponovi tu pjesmu i to je bio trenutak kada je i sam prvi puta uživo izveo tu pjesmu, nakon što je na Eurosonugu s njom osvojio 3. mjesto i 2. mjesto stručnog žirija.

Željko Joksimović još je jednom potvrdio kako je itekako omiljen i popularan u Hrvatskoj, a tijekom koncerta svojim pričama dodatno je nasmijao publiku.

Nakon koncerta publici je obećao kako se sigurno vraća u Varaždin jer da je ovdje zaista posebna publika, koja iz njega uvijek izvuče samo ono najbolje i da se odlično osjećao na svakom koncertu koji je imao u Varaždinu.

>>> Sve fotografije s koncerta pogledajte u našoj galeriji

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije