GRAD ČAKOVEC

DOZNALI SMO Tko su kandidati za javna priznanja Grada Čakovca?

Za nagradu za životno djelo predložen je Josip Balog iz Ivanovca

Kao i obično početkom svake godine Grad Čakovec raspisao je javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Čakovca. Po njegovom završetku Komisija za javna priznanja na svojoj je sjednici održanoj krajem travnja razmotrila pristigle prijedloge te Gradskom vijeću Grada Čakovca jednoglasno predložila kandidate.

Za Zlatnik “Grb Grada Čakovca” predložen je Ivan Zrna iz Čakovca, za dugogodišnji doprinos razvoju i promicanju ugleda i interesa Grada Čakovca. Za Nagradu Grada Čakovca za životno predložen je Josip Balog iz Ivanovca, za dugogodišnji značajan doprinos razvoju i promicanju ugleda i interesa Grada Čakovca. Dječje gradsko kazalište Čakovec predloženo je za Nagradu “Adama Zrinskog”, radi promicanja dramskog odgoja djece i mladih u lokalnoj zajednici u proteklih 25 godina rada s djecom i mladima.

Predloženo je i niz kandidata za godišnje nagrade: Bojan Ružić iz Čakovca, povodom dugogodišnjeg aktivnog rada u području sporta u Čakovcu, Astronomsko društvo “Vega” za višegodišnje aktivnosti promicanja znanosti te rada s djecom i mladima u području znanosti i obrazovanja te Zrinska garda Čakovec u povodu 20. obljetnice djelovanja te izuzetnih zasluga na očuvanju i promociji nasljeđa velikaške obitelji Zrinskih.

O dobitnicima će odlučiti vijećnici na sjednici Gradskog vijeća Grada Čakovca sazvanoj za srijedu 3. svibnja, a priznanja će im biti dodijeljena na svečanoj sjednici povodom Dana Grada Čakovca krajem svibnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije