BIG JUMP ZA DRAVU

BIG JUMP Na kupalištu u Svetoj Mariji veliki skok za rijeku Dravu

Osim simboličnog skoka, posjetitelje očekuje i obilje zabave i aktivnosti

Općina Sveta Marija u suradnji s lokalnim udrugama i Zaštitarsko-ekološkom udrugom ‘Senjar’ ZeuS iz Donje Dubrave, organizira tradicionalni događaj pod nazivom Big Jump – Veliki skok za rijeku Dravu 2024

Big Jump je zakazan za nedjelju, 14. srpnja na lokalnom kupalištu u Svetoj Mariji.

Glavni događaj, zajednički skok u rijeku Dravu, planiran je točno u 15 sati, kao simboličan protest protiv prekomjerne regulacije rijeka te kao podsjetnik na važnost očuvanja prirodnih vodotoka. Organizatori pozivaju sve građane i zaljubljenike u prirodu da se pridruže ovom događaju i podrže ovu važnu ekološku inicijativu.

Osim simboličnog skoka, posjetitelje očekuje i obilje zabave i aktivnosti. Program uključuje kupanje, odbojku na pijesku, vodene igre s vrijednim nagradama te školu veslanja u organizaciji Udruge ZeuS. Općina Sveta Marija osigurat će besplatnu, finu hranu, koju pripremaju lokalne udruge, dok će NK Mladost Sveta Marija biti zadužen za osvježavajuće napitke.

Ovaj događaj nije samo prilika za uživanje u prirodi i druženju, već i za educiranje javnosti o važnosti očuvanja ekološke ravnoteže rijeka kao vitalnih ekosustava. Svi zainteresirani pozvani su da se pridruže i podrže ovu inicijativu za bolju budućnost naših vodnih resursa.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije